VICTORIA, a multikompatibilis termékcsalád!
 
Kezdetek
A VICTORIA nyomtató-kellékanyagok családja 2004 év elején kezdte pályafutását és népszerűsége máig töretlen.
Kezdetektől arra törekszünk, hogy a hazánkban használt nyomtatók, pénztárgépek és faxkészülékek lehető legszélesebb köréhez tudjunk VICTORIA márkájú utángyártott vagy utántöltött nyomtató-kellékanyagot ajánlani.
Termékválaszték
A VICTORIA márka termékválasztékában a nyomtató-kellékanyagok rendkívüli széles spektrumát találja meg, több mint 1000 különböző típusú nyomtatóhoz kínálunk tintapatront, lézertonert és festékszalagot.
100% cseregarancia
Termékeink kiváló minőséget képviselnek, így bátran vállaljuk a 100% cseregaranciát. Bármely minőségi kifogás esetén forgalmazóink azonnal, automatikusan, új, hibátlan terméket adnak Önnek.
Ár-érték
A VICTORIA nyomtató-kellékanyagok ár-érték aránya kiemelkedő, akár 30-50%-ot is megtakaríthat nyomtatási költségeiből, anélkül hogy a kitűnő minőségről le kellene mondania.
Megoldás
A VICTORIA  tintapatronok és lézertonerek kedvező ára egy végtelenül egyszerű megoldásnak köszönhető: a termékkör legnagyobb része "újratöltött". Az úgynevezett újratöltési technológia alkalmazása során a kiürült, kidobásra ítélt tintapatronokat és lézertoner-kazettákat összegyűjtik a felhasználóktól, szigorú előírások betartásával kémiai tisztítási folyamatnak vetik alá, az elhasználódott úgynevezett kopóalkatrészeket kicserélik, végül a típusnak megfelelő festékanyaggal töltik fel.
Alapítvány
A termék megvásárlásával Ön hozzájárul a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához.
További információ: www.victoriaagyermekekert.hu

Az eredeti márkanevek és jelölések csak a könnyebb azonosítást szolgálják, a márkanevek az (OEM) gyártók tulajdonát képezik! Felhívjuk figyelmét, hogy a listázás során feltüntetett cikkszámok nem a gyártó által használt cikkszámok. A feltüntetett kapacitások tájékoztatót jellegű adatok, a gyártó által meghatározott fedettség mellett, illetve a gyártó által megadott szabvány szerint érvényesek.