Jogi nyilatkozat 

A nyomtassON.hu weboldalon található kereső felületet a Vision Software Kft. rendszerei üzemeltetik, a Vision Software Kft. székhelye 1133 Budapest Gogol u. 36 3/2. 

A nyomtassON.hu weboldal böngészése és az azon történő kommunikáció egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: 


A nyomtassON.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az oldal üzemeltetőjének megbízója (az oldal tulajdonosa, továbbiakban: cég) jogosult. A nyomtassON.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Cégünk hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak számítógépeden történő tárolásához, illetve kinyomtatásához. 


A weboldalon elhelyezett hirdetésekért (legyen az szöveg, kép, ábra vagy videofilm), azok megbízhatóságáért, hitelességéért nem tudunk teljes körű felelősséget vállalni, de törekszünk arra, hogy mindig helyes és aktuális tartalommal töltsük fel honlapunkat. A nyomtassON.hu oldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért cégünk a felelősségét kizárja. Az oldalon található kommunikációs felület (Fejlesszük együtt az oldalt!) kizárólag azt a célt szolgálja, hogy az oldalra látogató felhasználók javaslatait felhasználva cégünk az oldalt a látogatók igénye szerint fejleszthesse. Az oldalon található céges vagy személyes adatokra vonatkozó információk megadásával a látogató kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott elérhetőséget, nevet stb... az oldal tulajdonosa kezelje, valamint javaslatait (ötleteit) korlátozás és jogkövetkezmény nélkül felhasználja. Bárminemű a honlapunkon található termékekkel kapcsolatos információ kiadására (ár, csomagolási egység, töltet, szállítási módok vagy garanciális kérdések stb...) a cégünkkel kapcsolatban álló regisztrált kereskedelmi Partnerünk hivatott. Fentiekből adódóan kérjük Tisztelt Látogatóinkat, hogy csak abban az esetben küldjék el a nyomtassON.hu oldalra vonatkozó hozzászólásaikat, fejlesztési javaslataikat, ha azok valóban a honlap fejlesztését szolgálják. Az Ön/Önök által elküldött javaslatokra cégünk nem válaszol, de figyelembe veszi az így kapott ötleteket, amelyeket felhasználhat fejlesztései során. Munkatársaink védelme érdekében kérjük, tartózkodjanak a trágár, sértő kifejezések méltatlan alkalmazásától. A nyomtassON.hu honlap üzemeltetője és tulajdonosa kizárja az adatok kezelésből eredő bárminemű későbbi követelések jogosságát és kijelenti, hogy az önkéntes adatszolgáltatást a fentiekben leírtak teljeskörű elfogadásának tekinti.   


Hasznos böngészést kívánunk!  


a nyomtassON.hu csapata 


Az eredeti márkanevek és jelölések csak a könnyebb azonosítást szolgálják, a márkanevek az (OEM) gyártók tulajdonát képezik! Felhívjuk figyelmét, hogy a listázás során feltüntetett cikkszámok nem a gyártó által használt cikkszámok. A feltüntetett kapacitások tájékoztatót jellegű adatok, a gyártó által meghatározott fedettség mellett, illetve a gyártó által megadott szabvány szerint érvényesek.