Használati útmutató
 
A tinta-és tonerkereső használatával az alábbi három lépést követve egyszerűen megtalálja a készülékéhez megfelelő terméket:
 

1. lépés - A készülék gyártójának kiválasztása:

Kattintson az Ön készülékével megegyező márkanévre!
 

2. lépés - A készülék típusának kiválasztása:

A felsorolt készüléktípusok közül kattintson a megfelelőre!
 

3. lépés - A készülék modelljének kiválasztása:

Végül kattintson készüléke modelljére!

Ezt követően listázásra kerül a választott készülékhez megfelelő, a nyomtatóval megegyező márkájú és Victoria márkájú választható kellékanyagok listája.
 
A www.nyomtasson.hu weboldal célja hogy, a tinta- és tonerkereső segítségével minél egyszerűbben megtalálja a keresett kellékanyagot.
A listázott termékeket megvásárolni ezen oldalon keresztül nem áll módjában, keresse őket számítástechnikai szaküzletekben, papír-írószer boltokban, szak-webáruházakban vagy kérjen ajánlatot irodaszer (kellékanyag) beszállítójától!

Az eredeti márkanevek és jelölések csak a könnyebb azonosítást szolgálják, a márkanevek az (OEM) gyártók tulajdonát képezik! Felhívjuk figyelmét, hogy a listázás során feltüntetett cikkszámok nem a gyártó által használt cikkszámok. A feltüntetett kapacitások tájékoztatót jellegű adatok, a gyártó által meghatározott fedettség mellett, illetve a gyártó által megadott szabvány szerint érvényesek.