Gyakran ismételt kérdések
 

1. Meg tudom-e venni itt a kiválasztott kellékanyagot?

Honlapunk a keresési folyamatban kíván segítséget nyújtani, és a megfelelő kellékanyag gyors, pontos kiválasztásában hivatott útbaigazítani a honlap látogatóit. Megrendeléseket ezen a honlapon sajnos nem áll módunkban kezelni, de építő szándékú javaslatokat szívesen fogadunk.
 
2. Hol tudom a terméket megvenni?
A keresőben listázásra kerülő termékeket keresse számítástechnikai szaküzletekben, papír-írószer boltokban, szak-webáruházakban vagy kérjen ajánlatot irodaszer (kellékanyag) beszállítójától!
 
3. Ha nem találom a feltüntetett készüléket a listázáskor, már nem lehet nyomtató-kellékanyagot vásárolni a készülékemhez?
Nem feltétlenül. Elképzelhető, hogy készüléke nincs fent a toner-tinta keresőben, ellenben az adatokat naponta frissítjük. Ha a keresett készüléket nem találja, forduljon irodaszer (kellékanyag) beszállítójához, vagy értesítsen minket és látogasson vissza honlapunkra egy következő alkalommal, hogy megtekinthesse frissített kínálatunkat.
 
4. Miért nem jelenik meg az ár a listázás során?
A weboldal a megfelelő kellékanyag megtalálásához kíván segítséget nyújtani, a weboldalon értékesítés nem történik, árak tekintetében az Ön irodaszer (kellékanyag) beszállítója hivatott nyilatkozni.
 
5. A megnevezésben feltüntetett kapacitások hitelesek-e?
A feltüntetett kapacitások tájékoztató jellegű adatok, a gyártó által meghatározott fedettség mellett, illetve a gyártó által megadott szabvány szerint érvényesek.
 
6. Megszűnik-e a garancia a nyomtatómra, ha VICTORIA nyomtató-kellékanyagot használok garanciaidőben?
Nem, a VICTORIA kellékanyagok használata közvetlenül nem befolyásolja a gyártók jótállását készülékére.
 
7. Van-e garancia a VICTORIA nyomtató-kellékanyagokra?
Igen, a VICTORIA nyomtató-kellékanyagokra 100% cseregarancia érvényes: bármely minőségi kifogás esetén a forgalmazó azonnal, automatikusan új, hibátlan azonos típusú csereterméket biztosít Önnek díjmentesen.

Az eredeti márkanevek és jelölések csak a könnyebb azonosítást szolgálják, a márkanevek az (OEM) gyártók tulajdonát képezik! Felhívjuk figyelmét, hogy a listázás során feltüntetett cikkszámok nem a gyártó által használt cikkszámok. A feltüntetett kapacitások tájékoztatót jellegű adatok, a gyártó által meghatározott fedettség mellett, illetve a gyártó által megadott szabvány szerint érvényesek.